facebook pisama design
twitter pisama design
pinterest pisama design
instagram pisama design

kaunista, kestävää &ajatonta

suomalaista muotoilua

pisamadesign

Käytännöllistä arkidesignia näyttävissä kuoseissa

Pisama Design suunnittelee ja valmistaa näyttävää arkidesignia. Kotimaiset Pisama -tuotteet yhdistävät graafisen suunnittelun perinteisiin käsityömenetelmiin. Pääosassa ovat yksilölliset kuosit ja käytännöllinen muotoilu. Mallistoon kuuluu monikäyttöisiä piensäilytysratkaisuja, sisustustuotteita ja asusteita, joista suurin osa on valmistettu kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista.

pisamaneidot

sini korhonen

muotoilija
Muotoilijana Sini vastaa Pisaman tuotannosta - tuotesuunnittelu tapahtuu yhdessä. Räiskyvän punakiehkuraiselle Sinille käsityöperinne ja Pisama-tuotteiden laadukkuus ovat tärkeitä. Sini on tyylikäs pippuripakkaus, jonka ystävällisyys ja positiivinen elämänasenne ihastuttavat. Sinin luovat ideat ja tekstiilialan monipuolinen tietotaito inspiroivat Pisama-arkea.

suvi liimatta

graafinen suunnittelija
Pisamalla grafiikka on luonnollinen osa tuotemuotoilua. Suvi suunnittelee Pisaman ajattomat kuosit, sekä omaan tuotantoon että yhteistyökumppaneille. Suvi on sanavalmis hassuttelija, jonka tausta on tapahtumatuotannossa. Näin Pisaman toiminta on loogista ja mutkatonta. Designissa näkyy siskosten yhteinen kädenjälki ja suunnittelu on hauskaa.

Kuinka meistä tuli Pisama?

 
Pisama-tuotteiden takana olemme me, siskokset Sini Korhonen ja Suvi Liimatta. Omat yksilölliset kuosimme, Pisamat, antoivat nimen arkidesign-tuotemerkillemme. Graafinen suunnittelija ja muotoilija löysivät yhteisen tavan toimia opiskeluaikaisen projektin kautta.

Moderni muotokieli ja tehokas tiimityö innostivat meitä jatkamaan onnistunutta aarteenetsintää suomalaisen muotoilun parissa. Muovasimme yhdessä tuotekokonaisuuden, jonka tarkoituksena on ilahduttaa arkeasi näyttävien kuosien avulla vuoden jokaisena päivänä.

pisama design logo white

Ateljeekatu osk. | PISAMA DESIGN | Kehräsaari A, 33200 Tamperepisamadesign[at]pisamadesign.com


Ota yhteyttä:
pisamadesign[at]pisamadesign.com

Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest