facebook pisama design
twitter pisama design
pinterest pisama design
instagram pisama design

kaunista, kestävää &ajatonta

suomalaista muotoilua

pisamadesign

Käytännöllistä arkidesignia näyttävissä kuoseissa

Pisama Design suunnittelee ja valmistaa näyttävää arkidesignia. Pisaman tunnistat graafisista, mustavalkoisista painokuoseista ja käytännöllistä tuotteista. Mallistoon kuuluu monikäyttöisiä piensäilytysratkaisuja, koruja ja asusteita, joista suurin osa on valmistettu kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalista. Pisamat suunnitellaan ja valmistetaan käsin Pirkanmaalaisella naisenergialla.

mepisamat

sini - tuotteiden muotoilija


Sini vastaa Pisaman tuotannosta. Punakiehkuraiselle Sinille käsityöperinne ja Pisama-tuotteiden laadukkuus ovat tärkeitä. Sini on tyylikäs pippuripakkaus, jonka ystävällisyys ja positiivinen elämänasenne ihastuttavat. Sinin luovat ideat ja tekstiilialan monipuolinen tietotaito inspiroivat Pisama-arkea.

suvi - kuvien suunnittelija


Pisamalla grafiikka on luonnollinen osa tuotemuotoilua. Suvi suunnittelee Pisaman ajattomat kuosit, kuvaa tuotekuvat ja vastaa Pisaman tarinankerronnasta. Suvi on sanavalmis hassuttelija, jonka tausta on tapahtumatuotannossa. Näin Pisaman toiminta on loogista ja mutkatonta.

Kuinka meistä tuli Pisama?

 
Pisama-tuotteiden takana olemme me, siskokset Sini ja Suvi. Kuosit, ekologisuus, kotimaisuus ja juuri se oma tyyli ovat meille tärkeitä arvoja. Löysimme yhteisen tavan toimia opiskeluaikaisen projektin kautta, grafiikka ja muotoilu on toiminut meidän tiimissä alusta saakka hyvin yhdessä. Omat yksilölliset kuosimme, Pisamat, antoivat nimen tuotemerkillemme. Muovasimme yhdessä tuotekokonaisuuden, jonka tarkoituksena on ilahduttaa arkeasi näyttävien kuosien avulla vuoden jokaisena päivänä.

tuotteidenekologisuus

Tuotteiden kankaat ovat kotimaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaalia. Kankaiden valinnassa on kiinnitetty huomiota niiden vahvuuteen ja käytännöllisyyteen, näin jokainen tuote on suunniteltu materiaalilähtöisesti. Tuotteiden mallit sekä kuosit suunnitellaan niin, että niistä riittäisi iloa pitkäksi aikaa ja tuotteelle olisi löydettävissä useita eri käyttötarkoituksia.

Tuotteiden valmistus on lähituotantoa, koko Pisama-mallisto valmistetaan Pirkanmaalla. Pisama Design valmistaa itse suurimman osan malliston tuotteista, ompelu on osa alihankintayhteistyötä paikallisten ompelimoiden kanssa. Pisama-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan niin, että tuotannosta jää mahdollisimman vähän omaa ylijäämää.

Jokainen tuote myös pakataan mahdollisimman ympäristöystävällisesti kierrätetyistä / kierrätettävistä materiaaleista. Tuotteiden toimituksessa hyödynnetään käytöstä poistettuja kenkälaatikoita ja pakkausmateriaalina käytetään yrityksiltä ylijääneitä muovipusseja ja pakkauspaperia. Tuotteet myös pyritään toimittamaan suuremmissa sarjoissa, jotta ylimääräistä kuljetusta voitaisiin vähentää.

materiaalinyhteistyökumppanit

Pisama Design tekee yhteistyötä kotimaisten yritysten kanssa tekstiiliteollisuudessa syntyvän hukkamateriaalin kierrättämiseksi. Kumppanuudet koskevat tekstiilituotteiden tuotantoa ja toimitusta. Pisama Design kiittää yhteistyökumppaneitaan. Yrityksiä, jotka ovat antaneet ylijäämämateriaaleilleen uuden tarkoituksen.

Yhteistyössä:

pisama design logo white

Ateljeekatu osk. | PISAMA DESIGN | Kehräsaari A, 33200 Tampere

pisamadesign[at]gmail.com


PISAMA DESIGN
Tuotteet
Tietoa meistä
JÄLLEENMYYJÄT
Jälleenmyyjätiedot


Ota yhteyttä:
pisamadesign[at]gmail.com

Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest