facebook pisama design
twitter pisama design
pinterest pisama design
instagram pisama design

miltä oma kuosisi näyttäisi näissä?

räätälöitävät tuotteet

<< Takaisin

pisamagraphics

haluaisitko yrityksellesi oman kuosin?

Suunnittelemme ja valmistamme yrityksille tuotekokonaisuuksia jälleenmyyntiin, liikelahjoiksi tai tilojen somistuksiin - sinun tarpeisiisi. Tavoitteena on suunnitella uniikki kuosi, joka tukee yrityksenne asiakkaiden kokemaa laatumielikuvaa. Tuotemallisto suunnitellaan loppukäyttäjälle, jonka hyvä käyttäjäkokemus on tämän yhteistyön tärkein tavoite.

Oleellisinta projektissa: ajaton ja käytännöllinen design, ekologiset materiaalit sekä graafinen kuosi, joka vastaa tilaajan yrityskuvaa.

kyllä kiitos, kuinka toimitaan?

Ota meihin yhteyttä ja kerro tavoitteesi. Teemme kanssasi yhteistyösopimuksen projektityönä suunniteltavasta kuosista, jonka aiheen päätät sinä. Sopimuksen päätteeksi sinulla on valmiiksi suunniteltu ja käsin valmistettu tuotekokonaisuus - tuotteet valitaan valmiista mallistosta.

Tiedustele Pisama Graphics -palvelusta lisää: pisamadesign(at)pisamadesign.com

asiakkaan teema pääosassa

Kuosit suunnitellaan käsinpainettaviksi ja erilaisiin tekstiilituotteisiin sopiviksi.

Tuotteet ovat muotoilultaan ajattomia ja käytännöllisiä. Tuotekokonaisuus valmistetaan suomalaisen tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaista - tuotteet painetaan käsin valkoisella painovärillä tummalle denim-kankaalle. Vuorena on yksivärinen puuvillakangas, jonka sävyt vaihtelevat tuotteittain.

pisama design logo white

Ateljeekatu osk. | PISAMA DESIGN | Kehräsaari A, 33200 Tamperepisamadesign[at]pisamadesign.com

Ota yhteyttä:
pisamadesign[at]pisamadesign.com

Instagram
Facebook
Twitter
Pinterest